Nieuw informatiepunt voor jongeren, BiblioPlus vraagt om mening van de doelgroep

Nieuw informatiepunt voor jongeren, BiblioPlus vraagt om mening van de doelgroep

Afbeelding: Facebookpagina BiblioPlus

Afferden / Siebengewald / Bergen / Well / Wellerlooi / Aijen / Nieuw-Bergen / Heukelom / Knikkerdorp -

BiblioPlus, de coöperatie waar de bibliotheek van de gemeente Bergen onderdeel van uitmaakt, is benieuwd naar de mening van jongeren in de leeftijd van 16 tot en met 25 jaar over het nieuwe zogeheten Informatiepunt. Hier kan deze doelgroep vanaf 1 juni terecht met vragen over zaken als DigiD, studiefinancieringen, huurtoeslag en het rijbewijs.

„Om uit te zoeken hoe de bibliotheek het Informatiepunt het beste kan optimaliseren voor jongeren tussen de 16 en 25 jaar voert een aantal studenten van de Fontys Hogeschool Eindhoven in opdracht van BiblioPlus een behoefteonderzoek uit”, schrijft BiblioPlus op de eigen Facebookpagina.

De enquête kan worden ingevuld via deze link. Als beloning voor het invullen van de vragenlijst valt er kans te maken op een tegoedbon van bol.com. Meer informatie over het nieuwe servicepunt is te vinden op de website van BiblioPlus.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen