‘Kom in beweging’ nieuwe online bijeenkomst voor senioren

‘Kom in beweging’ nieuwe online bijeenkomst voor senioren

Afbeelding: Facebookpagina Bibliotheek Maas en Peel

Reuver / Beesel / Meijel / Panningen / Koningslust / Grashoek / Egchel / Helden / Maasbree / Kessel / Beringe / Baarlo / Kesseleik -

Bibliotheek Maas en Peel verzorgt de online bijeenkomst ‘Kom in beweging’ voor senioren op donderdag 15 april van 10.00 tot 11.30 uur.

Meer in beweging komen en verschillende ouderdomskwaaltjes staan centraal in deze lezing. De bijeenkomst is gratis en vindt plaats via Zoom.

Aanmelden is niet verplicht maar wel gewenst. Dit kan door een e-mail of te bellen met 077-4651786. Deelnemers ontvangen een mail met de Zoom-link waarop zij kunnen inloggen. Deze link is tevens te vinden via de agenda op de website van de bibliotheek.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen