Deel van A79 tussen Hulsberg en Heerlen vanaf 16 april maand lang afgesloten

Print
Deel van A79 tussen Hulsberg en Heerlen vanaf 16 april maand lang afgesloten

Afbeelding: Website Rijkswaterstaat

Voerendaal / Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Winthagen / Valkenburg / Berg / Walem / Houthem / IJzeren / Sibbe / Oud-Valkenburg / Schin op Geul / Berg en Terblijt / Geulhem / Terblijt / Vilt / Kerkrade -

De A79 tussen oprit 4 (Hulsberg) en knooppunt Kunderberg richting Heerlen is van 16 april (21 uur) tot zondagavond 16 mei 21.00 uur afgesloten.

Er zijn net als bij de eerste afsluiting omleidingsroutes over de A2 en A76. Op de website van Rijkswaterstaat staat meer informatie.

Op dit moment wordt er ook aan drie onderdoorgangen tussen Hulsberg en Voerendaal gewerkt. De geleiderail wordt weggehaald en er komen barriers voor in de plaats. Dit is een betere afscherm constructie, waardoor eventuele aanrijd schade beperkt blijft.
Deze werkzaamheden zijn op donderdag 15 april afgerond.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen