SJO Krijtland haalt jeugdtrainers Valencia CF naar Gulpen voor voetbalkamp

Print
SJO Krijtland haalt jeugdtrainers Valencia CF naar Gulpen voor voetbalkamp

Afbeelding: AFP

Valkenburg / Berg / Walem / Houthem / IJzeren / Sibbe / Oud-Valkenburg / Schin op Geul / Berg en Terblijt / Geulhem / Terblijt / Vilt / Gulpen / Ingber / Reijmerstok / Slenaken / Beutenaken / Epen / Eys / Elkenrade / Wijlre / Heijenrath / Mechelen -

SJO Krijtland, de jeugdopleiding van RKVVM Margraten, FC Gulpen en SV Sibbe, houdt in de herfstvakantie een driedaags voetbalkamp met trainers van Valencia CF.

In Spanje staat Valencia bekend om de gedegen jeugdopleiding. „Geen enkele andere club leverde in de afgelopen vijftien jaar meer internationals aan het Spaanse nationale team”, aldus de woordvoerder. Onder hen bekende namen als Jordi Alba, David Villa, David Silva, José Luis Gayà, Ferran Torres en Carlos Soler.

Het voetbalkamp duurt van maandag 25 tot en met woensdag 27 oktober en vindt plaats op het complex van SJO Krijtland in Gulpen.

Kijk voor meer informatie op deze website.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen