‘Loco Loco’ in diverse talen vanwege 10-jarig bestaan grootste hit Jérôme Gelissen

Print
‘Loco Loco’ in diverse talen vanwege 10-jarig bestaan grootste hit Jérôme Gelissen

Jérôme ‘Mister Loco Loco’ Gelissen. Afbeelding: Jules Tuinstra

Maastricht / Itteren -

Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van zijn grootste hit Loco Loco, waarmee hij bekendheid verwierf, heeft de Maastrichtse artiest Jérôme Gelissen een cd uitgebracht met versies ervan in diverse talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans.

Op de cd van de man die zich sinds zijn succes uit 2011 Mister Loco Loco noemt, staan twaalf liedjes, voornamelijk variaties op de hit. Behalve Loco Loco in het Mestreechs en in diverse talen staat er ook een nieuwe versie van There’s only one Loco Loco, de Loco Loco Internationale Medley, en remixen op. Met als bonustracks: Toedeloe en Kiekeboe.

De opbrengst van de cd van de zanger die vorig jaar tien jaar solo in het artiestenvak zat, gaat naar de Health Foundation Limburg, afdeling Hart- en Vaatziekten.

De cd is te koop in de bekende muziekwinkels in beide Limburgen, en via de website www.jeromegelissen.nl

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen