Mosaqua Gulpen weer tijdelijk dicht: het zwemwater is te koud

Print
Mosaqua Gulpen weer tijdelijk dicht: het zwemwater is te koud

Afbeelding: Facebook Mosaqua Gulpen

Gulpen / Ingber / Reijmerstok / Slenaken / Beutenaken / Epen / Eys / Elkenrade / Wijlre / Heijenrath / Mechelen / Diependal / Nijswiller / Partij / Wahlwiller / Wittem / Eyserheide / Piepert / Trintelen -

Zwembad Mosaqua in Gulpen heeft alle reserveringen voor het banen zwemmen tot en met maandag 12 april geannuleerd.

Het zwemwater is met 8.5 graden Celsius te koud, laat het zwembad via social media weten. Wie al gereserveerd heeft ontvangt bericht en kan een nieuwe datum prikken.

Lees ook: Buitenbaden in Gulpen en Roermond snel open: baantjes trekken voor de doorbijters

Wetsuit

Het vijftig meter lange buitenbad ging 29 maart voor het eerst sinds lange tijd open, exclusief voor triatleten en andere sporters die baantjes willen trekken. Bij temperaturen onder de vijftien graden is een wetsuit verplicht, maar de huidige omstandigheden zijn voor Mosaque reden om de poorten voorlopig toch weer even op slot te houden.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen