Nummer WhatsApp gemeente Peel en Maas gewijzigd

Nummer WhatsApp gemeente Peel en Maas gewijzigd

Afbeelding: ING Image

Meijel / Panningen / Koningslust / Grashoek / Egchel / Helden / Maasbree / Kessel / Beringe / Baarlo / Kesseleik -

Inwoners van Peel en Maas kunnen met vragen bij de gemeente ook terecht via WhatsApp. Tenminste als het niet om privacygevoelige informatie gaat, zo wordt op de website van de gemeente Peel en Maas gemeld.

Het nummer is sinds 8 april gewijzigd naar 06-18047445. Dit telefoonnummer is alleen bedoeld voor WhatsApp. Het is niet mogelijk om naar dit nummer te bellen of een SMS te sturen. De gemeente Peel en Maas beantwoordt de berichten zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 24 uur. Bij complexe vragen is het mogelijk dat er op een andere manier contact wordt opgenomen.

De WhatsApp-berichten worden behandeld tijdens de uren waarop de gemeente telefonisch bereikbaar is. Op maandag van 08.30 tot 19.30 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 08.30 tot 12.00 uur.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee