Bibliotheek Maas en Peel zoekt vrijwilliger voor vestiging Maasbree

Bibliotheek Maas en Peel zoekt vrijwilliger voor vestiging Maasbree

Afbeelding: Facebookpagina bibliotheek Maas en Peel

Reuver / Beesel / Meijel / Panningen / Koningslust / Grashoek / Egchel / Helden / Maasbree / Kessel / Beringe / Baarlo / Kesseleik -

Bibliotheek Maas en Peel zoekt een vrijwilliger die enkele uren per week wil fungeren als gastvrouw of gastheer. Het gaat om de locatie in Maasbree.

„Vind je het leuk om bezoekers te ontvangen, een praatje te maken en vragen te beantwoorden? Dan ben jij misschien de persoon waar wij naar op zoek zijn! Spreekt de vacature je wel aan maar zou je liever in een andere vestiging komen helpen?Kijk dan op onze website naar alle vrijwilligersfuncties die open staan of neem contact met ons op”, schrijft de bibliotheek op de eigen Facebookpagina.

De volledige vacature voor de functie in Maasbree staat op de website. Daar zijn tevens andere vrijwilligersfuncties te vinden. Mensen die telefonisch geïnformeerd willen worden kunnen bellen met het nummer 077-4651786.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee