Politie zoekt eigenaar gouden ringen

Print
Politie zoekt eigenaar gouden ringen

Afbeelding: Politie

Zuid-Limburg / Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Voerendaal / Winthagen / Urmond / Elsloo / Berg / Maasband / Stein / Veldschuur / Catsop / Meers / Valkenburg / Walem / Houthem / IJzeren / Sibbe -

De Zuid-Limburgse politie probeert de eigenaar te achterhalen van drie gouden ringen die tijdens een onderzoek zijn aangetroffen.

Lees ook: Onthullend inkijkje in onderwereld: een van Limburgs beruchtste criminelen spreekt honderduit

Het vermoeden bestaat dat de sieraden zijn buitgemaakt bij een inbraak. De ringen werden op 18 maart gevonden. Één van de sieraden, een zegelring, is voorzien van de inscriptie MI.

De politie probeert nu in contact te komen met de rechtmatige eigenaar. Iedereen die de sieraden herkent wordt daarom verzocht contact op te nemen met de politie.

Dat kan door te bellen naar 0900-8844 of via het online tipformulier.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen