Organisatie blaast de stadstriatlon in Weert voor dit jaar af

Print
Organisatie blaast de stadstriatlon in Weert voor dit jaar af

Stadstriatlon in Weert. Afbeelding: archief Maartje van Berkel

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek / Ospel / Leveroy / Nederweert / Nederweert Eind / Ospeldijk -

Het bestuur van de Stichting Stadstriathlon Weert heeft besloten de editie van dit jaar te annuleren omdat er teveel onzekerheden kleven aan de voorwaarden die dan gelden vanwege de coronabeperkingen.

Het evenement was gepland op 12 en 13 juni waarbij op zaterdag 12 juni de recreatieve atleten zouden mogen aantreden en op zondag 13 juni de nationale triathlonteams en de Ironkids. Vorig jaar heeft de stadstriatlon ook al geen doorgang kunnen vinden. De organisatie hoopt nu in het tweede en derde weekend van juni 2022 een mooie nieuwe editie van de stadstriatlon neer te kunnen zetten. Het tweede weekend van juni (11 en 12 juni) zal de Stadstriathlon Weert plaatsvinden, het derde weekend van juni (18 en 19 juni) zal in het teken staan van het City-Ocean event.

Lees ook: Stadstriatlon van Weert gaat niet door in juli dit jaar

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee