Pé Diederen nieuwe voorzitter Mountainbike Ontwikkeling Zuid-Limburg

Print
Pé Diederen nieuwe voorzitter Mountainbike Ontwikkeling Zuid-Limburg

Pé Diederen. Afbeelding: Facebook MOZL

Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Voerendaal / Winthagen / Kerkrade / Eygelshoven / Bocholtz / Simpelveld / Huls / Heerlen / Hoensbroek / Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg / Schimmert -

Pé Diederen volgt Ger Wagemans op als voorzitter van de Mountainbike Ontwikkeling Zuid-Limburg (MOZL). Wagemans stopte eind 2020 als MOZL-bestuurder.

Pé Diederen heeft in de Zuid-Limburgse wielerwereld een lange staat van dienst. Zo was hij als ambtenaar én bestuurder van de gemeente Landgraaf betrokken bij het organiseren van grote wielerevenementen. Daarnaast was hij CEO bij de Stichting Wereldkampioenschappen Wielrennen 2012. De nieuwe voorzitter zit sinds 2018 namens zijn eigen fractie in de Heerlense gemeenteraad.

Pé Diederen: „Ik kijk er naar om voor MOZL aan de slag te gaan en zo mijn bijdrage te leveren aan een hoogwaardige mountainbike-infrastructuur in onze regio.”

Mountainbiken

De MOZL probeert met organisaties als het Huis voor de Sport Limburg, Cycling Limburg, NTFU, VVV en ambassadeurs het mountainbiken op een goede manier een moderne plek te geven in het recreatieve landschap van Zuid-Limburg en de Euregio, in samenwerking met andere belangenverenigingen en natuurbeheerders.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee