Sportief alternatief voor forensen uit Parkstad tijdens werkzaamheden aan A79

Print
Sportief alternatief voor forensen uit Parkstad tijdens werkzaamheden aan A79

Afbeelding: Maakdebeweging.nl

Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Voerendaal / Winthagen / Kerkrade / Eygelshoven / Bocholtz / Simpelveld / Huls / Heerlen / Hoensbroek / Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg / Schimmert -

Forensen uit Parkstad die voor hun werk gebruik maken van de A79, kunnen in de vierwekelijkse periodes waarin er aan de snelweg wordt gewerkt, een gratis e-bike lenen voor woon-werkverkeer.

Ook kunnen ze twee werkdagen per week gratis met de trein tussen Maastricht Randwyck en Heerlen.Klik hier voor deelname en voorwaarden.

De A79 tussen Maastricht en Heerlen krijgt in 2021 jaar een flinke opknapbeurt. De weg wordt veiliger, stiller en duurzamer. Het groot onderhoud aan de A79 wordt uitgevoerd in 4 fases.

Tijdens elke fase is dan een deel van het traject zo’n 4 weken afgesloten. Het groot onderhoud aan de snelweg A79 tussen Maastricht en Heerlen wordt in opdracht van Rijkswaterstaat uitgevoerd door Heijmans. Het traject krijgt in 2021 in beide richtingen een flinke opknapbeurt zodat de weg ook in de toekomst aan alle eisen voldoet en een vlotte en veilige doorstroming van het verkeer gewaarborgd is.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee