CMWW komt met training voor jongeren met rouw- en verlieservaringen

Print
CMWW komt met training voor jongeren met rouw- en verlieservaringen

Afbeelding: Facebook CMWW

Brunssum / Schimmert / Hulsberg / Wijnandsrade / Merkelbeek / Schinveld / Jabeek / Bingelrade / Puth / Sweikhuizen / Amstenrade / Oirsbeek / Nuth / Vaesrade / Schinnen / Klein-Doenrade / Doenrade -

CMWW Brunssum- Onderbanken, een organisatie voor maatschappelijke werk, welzijnswerk en peuteropvang, komt met een training voor jongeren in de leeftijd van 16 tot en met 26 jaar die te maken hebben met rouw-en verlieservaringen.

In de training ‘Jong en verder zonder jou’, leren jongeren uit Beekdaelen en Brunssum met en van elkaar over de betekenis van rouw en hoe zij verder kunnen groeien met rouw.

„Als er iemand in je omgeving overlijdt, dan kan dit een enorme leegte achterlaten. Je komt in een onbekend wereld terecht en voelt misschien allerlei emoties als verdriet, woede, boosheid, ongeloof of schuldgevoel. De vraag is dan hoe daar mee om te gaan”, legt Brenda Plantaz van CMWW uit.

De training bestaat uit zeven achtereenvolgende bijeenkomsten op woensdagavond van 19 tot 20.30 uur en vindt plaats in het Romboutscollege in Brunssum. De start is op woensdag 26 mei.

Aanmelden kan tot 30 april door het sturen van een mail naar B.plantaz@cmww.nl. Voor meer informatie kan telefonisch contact worden opgenomen met Nadine Podbevsek, tel. 06-43872627 of Brenda Plantaz, tel. 06-54103216

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee