Gratis wandelboekje met door boswachters geselecteerde routes door Limburg

Print
Gratis wandelboekje met door boswachters geselecteerde routes door Limburg

Afbeelding: Archieffoto

Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck / Venray / Geijsteren / Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Voerendaal / Winthagen -

Limburgers die graag de benen strekken kunnen bij Natuurmonumenten gratis een wandelrouteboekje bestellen.

„Even uitwaaien en de gedachten verzetten in de natuur. Zeker in deze tijd is dat voor veel mensen heel belangrijk”, meent een woordvoerder van de organisatie.

Lees ook: UitWandelen: speuren naar lammetjes en lentebloesems in buurtschap Cottessen

In de gids staan routes die door boswachters uit de regio werden geselecteerd. Naast een uitgave met wandelingen door Limburg en Noord-Brabant is het ook mogelijk boekjes met wandelingen door andere delen van Nederland aan te vragen. Er zijn in totaal vijf verschillende delen.

Aanvragen kan via deze website.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen