DENK doet volgend jaar mee aan gemeenteraadsverkiezingen in Venlo

Print
DENK doet volgend jaar mee aan gemeenteraadsverkiezingen in Venlo

Bij de gemeenteraadsverkiezingen volgend jaar kan in Venlo op DENK gestemd worden. Afbeelding: Mara van den Oetelaar

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

Bij de gemeenteraadsverkiezingen volgend jaar maart kan voor het eerst gestemd worden op DENK. De politieke partij wil minimaal twee zetels veroveren, zo geeft ze aan.

Het hoofdbestuur van DENK besloot na het bekijken van de uitslagen van de Tweede Kamerverkiezingen dat een Venlose afdeling kans van slagen heeft bij de gemeenteraadsverkiezingen. In totaal stemden 1840 mensen in de gemeente Venlo bij de Tweede Kamerverkiezingen afgelopen maart op de partij.

Twee zetels

DENK geeft aan dat de werving van potentiële kandidaten inmiddels begonnen is en dat diverse vacatures binnenkort worden opengesteld. „Het geluid van DENK is in Venlo hard nodig”, zegt Selim Özçelik, afdelingscoördinator van de partij en Venlonaar. Özçelik geeft aan dat de partij minimaal twee zetels in de gemeenteraad wil bemachtigen.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen