DENK doet volgend jaar mee aan gemeenteraadsverkiezingen in Venlo

Print
DENK doet volgend jaar mee aan gemeenteraadsverkiezingen in Venlo

Bij de gemeenteraadsverkiezingen volgend jaar kan in Venlo op DENK gestemd worden. Afbeelding: Mara van den Oetelaar

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

Bij de gemeenteraadsverkiezingen volgend jaar maart kan voor het eerst gestemd worden op DENK. De politieke partij wil minimaal twee zetels veroveren, zo geeft ze aan.

Het hoofdbestuur van DENK besloot na het bekijken van de uitslagen van de Tweede Kamerverkiezingen dat een Venlose afdeling kans van slagen heeft bij de gemeenteraadsverkiezingen. In totaal stemden 1840 mensen in de gemeente Venlo bij de Tweede Kamerverkiezingen afgelopen maart op de partij.

Twee zetels

DENK geeft aan dat de werving van potentiële kandidaten inmiddels begonnen is en dat diverse vacatures binnenkort worden opengesteld. „Het geluid van DENK is in Venlo hard nodig”, zegt Selim Özçelik, afdelingscoördinator van de partij en Venlonaar. Özçelik geeft aan dat de partij minimaal twee zetels in de gemeenteraad wil bemachtigen.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee