Wandelvierdaagse in Sevenum gaat ook dit jaar niet door

Print
Wandelvierdaagse in Sevenum gaat ook dit jaar niet door

Afbeelding: ING Image

Sevenum -

De wandelvierdaagse in Sevenum verdwijnt ook dit jaar van de kalender. Opnieuw is het coronavirus de boosdoener.

Het evenement zou plaatsvinden van 23 tot 26 juni. Hoewel dat nog ver weg is, ziet de organisatie onvoldoende perspectief om door te gaan met de voorbereidingen. Ook als het verbod op bijeenkomsten met grote groepen in tussentijd wordt opgeheven. „Dan zullen er nog de nodige beperkingen zijn, waardoor we niet een Wandel4daagse kunnen aanbieden zoals we zouden willen”, is de verwachting. De volgende editie is gepland van 22 tot 25 juni 2022.

De organisatie wijst er op dat wandelbond KWBN met de Avond4daagse Home Edition ook dit jaar een alternatief biedt voor de vierdaagsen die niet doorgaan vanwege corona. Deelnemers kunnen tot 30 juni op eigen gelegenheid vier dagen wandelen, waarbij ze zelf de startdatum en de afstand bepalen: 2,5, 5 of 10 kilometer. Routes worden aangeboden via een app. Inschrijven kan op www.avond4daagse.nl.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee