Parkfestival Sittard brengt een alternatief programma op Koningsdag

Print
Parkfestival Sittard brengt een alternatief programma op Koningsdag

Ook dit jaar geen optredens in het Stadspark, maar enkel online. Afbeelding: Rob Oostwegel

Sittard -

Voor het tweede jaar op rij zet de coronapandemie een streep door het Parkfestival Sittard. De organisatie heeft daarom voor een alternatief gezorgd op Koningsdag .

Samen met lokale ondernemers en muzikale talenten vindt er dit jaar een digitale editie plaats en kunnen families op pad tijdens een speurtocht. Meidengroep Younique, bekend van hun deelname aan The Voice of Holland, zal de dag digitaal aftrappen met een exclusief optreden op Facebook. Via de livestream is het optreden te volgen.

Speurtocht

Ook is er een familiespeurtocht van ongeveer zeven kilometer. De start is - geheel ‘coronaproof’ - vanuit thuis. Na inschrijving ontvangt iedereen een ‘Oranjetas’ vol attributen en versnaperingen voor onderweg. De tocht is beperkt beschikbaar en kost 9,95 euro per gezin.

Loterij

Verder is er een online loterij. Waar normaal gesproken leerlingen van de basisscholen om het park vlijtig langs de deuren gaan om loten te verkopen, zijn deze dit jaar online te koop. Iedere deelnemer krijgt een persoonlijke en uniek lotnummer, waarmee tevens het Parkfestival wordt gesteund. Onder andere Fortuna Sittard, Attractiepark Toverland, Rob van den Berg Wonen en Hotel de Limbourg leveren prijzen.

Meer info en verkoop: www.parkfestivalsittard.nl

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee