Kabouterspeurtocht van ondernemers Elsloo wegens succes verlengd

Print
Kabouterspeurtocht van ondernemers Elsloo wegens succes verlengd

Foto ter illustratie. Afbeelding: Le Giesen

Elsloo -

De ondernemers van Elsloo gaan de Kabouterspeurtocht voor kinderen nogmaals organiseren. Na het succes van afgelopen keer kunnen de kinds 24 en 25 april opnieuw al wandelend spelletjes spelen, een hapje en drankje nuttigen en prijzen winnen.

Bij deelname ontvangen de kinderen een deelnamekaart met daarop de route en spelelementen. Met de verschillende spellen zijn prijsjes te winnen. Onderweg zijn ook vier stops, waar wat te eten en drinken klaarstaat. De wandeling van ongeveer 4 kilometer is speciaal ingericht voor kinderen, maar ouders die meelopen kunnen bij de stops een versnapering kopen.

Op zaterdag kunnen deelnemers tussen 10.00 en 15.00 lopen, terwijl zondag een uurtje later wordt gestart. Een deelnamekaart kost 7,50 euro per kind en aanmelden kan via de Facebookpagina van OKÉ Elsloo.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee