Gezamenlijke collecte voor goede doelen in Beesel ook dit jaar in corona-opzet

Print
Gezamenlijke collecte voor goede doelen in Beesel ook dit jaar in corona-opzet

Afbeelding: ING Image

Reuver -

Voor de zevende keer wordt in de gemeente Beesel deze maand een gezamenlijke collecte gehouden voor dertien landelijke goede doelen.

Net als vorig jaar, toen de collecte werd verplaatst naar september, is de opzet vanwege de coronabeperkingen aangepast. Tussen 14 en 16 april ontvangen alle inwoners van Beesel, Reuver en Offenbeek een brief met een intekenlijst, waarop ze kunnen aangeven welk bedrag ze aan welk goed doel willen doneren. De enveloppen worden niet zoals gewoonlijk opgehaald, maar kunnen tot 24 april worden gedeponeerd in de inzamelbussen bij supermarkt Jan Linders in Offenbeek, Plus Savelkoul en Albert Heijn in Reuver en de Dagwinkel in Beesel. Of afgegeven op één van de adressen die op de achterkant staan. Daarnaast is het mogelijk om een geldbedrag over te maken via de bank of door de QR-code te scannen.

De collecte bracht vorig jaar circa 12.500 euro op. Dat is ruim de helft minder dan het jaar ervoor.

De collecte wordt sinds 2017 georganiseerd door een stichting, die de inzet van vrijwilligers coördineert. Meer informatie staat op www.collectebeesel.nl

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee