Coronamaaltijden van WOP de Carmel in Beek genomineerd voor Nationale Vrijwilligersprijzen

Print
Coronamaaltijden van WOP de Carmel in Beek genomineerd voor Nationale Vrijwilligersprijzen

De vrijwilligers van WOP de Carmel. Afbeelding: Françoise Petersen

Spaubeek / Beek / Maastricht-Airport / Geverik / Groot Genhout / Kelmond / Klein Genhout / Neerbeek -

Het project van Wijk Ontwikkelingsplan (WOP) de Carmel, waarbij vrijwilligers in coronatijd maaltijden bezorgen bij minder mobiele bewoners en eenzame ouderen, is genomineerd voor de Nationale Vrijwilligersprijzen.

Ze maken kans op een bedrag van 7500 euro in de categorie ‘lokale initiatieven’. Een jury maakt 10 juni bekend of ze daadwerkelijk gewonnen hebben. Het is het tweede jaar dat het lokale Beekse initiatief is genomineerd.

Lees ook: Gratis maaltijden van Wijk Ontwikkelingsplan zorgen voor verbroedering onder bewoners van de Beekse Carmelflats

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen