Lucas & Steve naar Essential Festival 2021

Print
Lucas & Steve naar Essential Festival 2021

Lucas & Steve. Afbeelding: ANP

Oost-Maarland / Maastricht / Itteren -

Het Maastrichtse dj-duo Lucas & Steve is een van de hoofdacts van Essential Festival 2021, dat op 11 september plaatsvindt in Oost-Maarland. Dat heeft de organisatie van het evenement dinsdagochtend bekendgemaakt.

Andere headliners zijn Bizzey, Gunz For Hire, Headhunterz, Kris Kross Amsterdam, Lil Kleine & The Entourage, MAAN, Sefa en Snelle & De Lieve Jongens Band.

De organisatoren - E&A Events, 4PM Entertainment en Dusk To Dawn Entertainment - hopen die dag 15.000 liefhebbers van pop, urban en dance te kunnen verwelkomen.

Feestcafé

Naast de grote podia is er ook ruimte voor een stuk randprogrammering met podia als ’Terug Naar Toen’ en het ‘Vasteloavend Café’. „Er komt een heus Limburgstalig feestcafé met onder anderen Frans Theunisz en Mr. Loco Loco”, zegt mede-organisator Kenny Mordang van Dusk To Dawn Entertainment.

Onzekerheid

Het evenement is toegankelijk vanaf 16 jaar en ouder. De ticketverkoop start op 20 april. Vanwege de onzekerheid als gevolg van de coronapandemie is er een speciale regeling van kracht. Liefhebbers kunnen een aanbetaling doen van vijftig procent van de ticketprijs. Als het evenement doorgaat, moet de rest alsnog bijbetaald worden.

Moet het festival vanwege corona toch afgeblazen worden dan krijgen de kopers het reeds betaalde geld terug. „Op deze manier kunnen we toch van start met de voorbereidingen”, aldus Mitchel Bovenlander (4PM Entertainment).

Het volledige programma is in de loop van dinsdag te vinden op www.essentialfestival.nl.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee