Elektriciteitskastje midden op fietspad is ‘praat van het dorp’ in Kelpen-Oler

Print
Elektriciteitskastje midden op fietspad is ‘praat van het dorp’ in Kelpen-Oler

Afbeelding: Facebook Maurice Timmermans

Kelpen-Oler -

Het is de ‘praat van de straat’ in Kelpen-Oler, beschrijft voorzitter Gert Raedts van de dorpsraad: het elektriciteitskastje midden op het vernieuwde fietspad langs de Grathemerweg.

Inwoners vragen zich op sociale media op ludieke wijze af hoe het in vredesnaam mogelijk is dat zo’n kast midden op het fietspad kan blijven staan. De aanpak van de weg moest toch juist voor meer veiligheid zorgen?, wordt gegrapt.

Het antwoord: vanwege het natte weer is het verwijderen van de kast vorige week uitgesteld door het elektriciteitsbedrijf. Voordat alle werkzaamheden aan de Oranjestraat en Grathemerweg zijn afgerond, wordt het kastje weggehaald, verzekeren de stratenmakers.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen