Vrachtwagen met chemische stof botst na aanrijding tegen boom in Meijel: twee gewonden

Print

Meijel - Ernstig ongeval op N275. Video: Weert de Gekste

Meijel -

Een bestelbus en vrachtwagen zijn dinsdagmiddag tegen elkaar gebotst in Meijel.

Het ongeval vond even na half drie plaats op de Kanaaldijk (N275). Na de aanrijding met de bestelbus botste de vrachtwagen frontaal tegen een boom.

De situatie is zo ernstig dat ook de brandweer en een traumahelikopter aanwezig zijn. Alle betrokkenen zaten bekneld en zijn door de brandweer uit de voertuigen bevrijd, meldt WeertdeGekste. De vrachtwagenchauffeur is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, de bestuurder van de bestelbus per traumahelikopter.

De Kanaaldijk is vanaf de rotonde Roggelsedijk tot aan de Haambergweg afgesloten voor alle verkeer, mede door de gevaarlijke situatie. In de tank van de vrachtwagen zit namelijk koolstofdioxide.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen