Grootste proefevenement tot nu toe: 538 Oranjedag met 10.000 bezoekers

Print
Grootste proefevenement tot nu toe: 538 Oranjedag met 10.000 bezoekers

Afbeelding: Radio 538

Radio 538 kan dit jaar alsnog het jaarlijkse Koningsdagfeest vieren. Niet op 27 april, maar drie dagen eerder.

Het radiostation heeft toestemming om op zaterdag 24 april in Breda het grootste Fieldlab-evenement tot nu toe te organiseren met 10.000 bezoekers. 538 Oranjedag wordt samen met de bezoekers, de 538-dj’s en artiesten als Davina Michelle, Snollebollekes, DI-RECT en Armin van Buuren gevierd op het Chasséveld in Breda. Het evenement wordt door Fieldlab benut voor een opschalingstest, waarmee de tweede fase van de praktijkonderzoeken wordt ingegaan. De doelstelling van deze tweede fase is om vast te stellen of ervaringen uit de eerste fase ook toepasbaar zijn bij grotere aantallen deelnemers.

Op dinsdag 27 april (Koningsdag) kan ook de rest van Nederland mee feesten vanuit huis, tuin, balkon of onderweg, met een speciale event-uitzending van 538 Oranjedag op Radio 538, TV 538 en SBS6.

Mensen die een kaart voor het evenement willen bemachtigen, kunnen zich registreren via de site van Radio 538. Zij horen uiterlijk donderdag voor 12.00 uur of ze voor een ticket in aanmerking komen.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we de Limburger met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen