Nieuw, aanstormend podiumtalent presenteert eigen versie van A Space Odyssey

Print
Nieuw, aanstormend podiumtalent presenteert eigen versie van A Space Odyssey

De acht talenten uit Talentlab die vrijdag hun eindpresentatie geven. Afbeelding: Bjorn Frins

Maastricht / Itteren -

Vrijdag 16 april presenteren acht jonge kunstenaars en podiumtalenten hun eigen versie van A Space Odyssey vanuit Maastricht. De aanstormende talenten hebben zich de afgelopen tijd kunnen ontwikkelen onder de vleugels van Toneelgroep Maastricht en Via Zuid.

Het collectief van Talentlab 2021 bestaat uit Reggy van Bakel (muzikant - componist), Sebas van der Donk (acteur - theatermaker), Charlotte Goesaert (danser - choreograaf), Karlijn van Kruchten (performer muziektheater - theatermaker), Alvin ‘Dookie’ Schepers (rapper), Jelle Stiphout (regisseur - theatermaker), Kelly Vanneste (danser - maker) en Rosanne van Wijk (performancekunstenaar).

In 2021: A Space Odyssey nemen de acht makers kijkers via een online presentatie in Zoom mee op hun reis die ze de afgelopen weken samen maakten om zich verder te ontwikkelen in hun werk. Als toeschouwer zweef je als satelliet door het talentenstelsel heen.

Gratis aanmelden voor de online eindpresentatie kan via http://bit.ly/2021-A-Space-Odyssey. De presentatie start om 20 uur.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we de Limburger met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen