Chef-koks Hans van Wolde, Margo Reuten en Ron Blaauw te zien in nieuw RTL-programma ‘Snackmasters’

Print
Chef-koks Hans van Wolde, Margo Reuten en Ron Blaauw te zien in nieuw RTL-programma ‘Snackmasters’

Snackmasters-presentatie duo Miljuscka Witzenhausen en Martijn Krabbé. Afbeelding: RTL

Maasbracht / Reijmerstok -

Chef-koks Hans van Wolde (53), Margo Reuten (55) en Ron Blaauw (53) zijn enkele van de sterrenchefs die vanaf 27 april meedoen aan het RTL-programma ‘Snackmasters’. In deze afvalrace moeten chefs een bestaande snack zo goed mogelijk nabootsen.

Dat nieuws meldt RTL. Vanuit hun eigen keuken krijgen de chefs de opdracht - binnen een bepaalde tijd - een zoete of hartige snack zoals sultana of hamka’s chips zo identiek mogelijk na te bootsen. De makers van de originele snacks bepalen wie de winnaar. Degene die de smaak zo authentiek mogelijk maakt, gaat door naar de volgende ronde.

Het programma wordt gepresenteerd door Martijn Krabbé en Miljuschka Witzenhausen. Martijn is te gast bij de chefs. Miljuschka reist af naar de fabriek waar de snacks geproduceerd worden. In totaal doen acht chef-koks mee, zo zijn ook Bobby Rust, Jacob Jan Boerma, Dennis Huwaë, Richard van Oostenbrugge en André Gerrits te zien.

Lees ook: Brut Friterie van sterrenchef Hans van Wolde stopt, maar binnenkort tourt hij door Limburg met ijs

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen