Huurders van Vanhier Wonen in Voerendaal beoordelen woningcorporatie met een 8,1

Print
Huurders van Vanhier Wonen in Voerendaal beoordelen woningcorporatie met een 8,1

Afbeelding: Vanhier Wonen

Voerendaal / Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Winthagen -

Huurders van Vanhier Wonen in Voerendaal zijn over het algemeen heel tevreden over de woningcorporatie.

Tot die conclusie komt het Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector (KWH), dat afgelopen jaar in opdracht van Vanhier Wonen een kwaliteitsonderzoek onder huurders uitvoerde. De prestaties van Voerendaalse woningcorporatie werden door de huurders met een 8,1 beoordeeld.

„Betekent dit dat alles goed gaat? Nee, zeker niet, maar door deze cijfers en door de opmerkingen die wij krijgen, proberen wij onze dienstverlening constant te verbeteren”, zegt Peter Ravestein, manager Wonen bij Vanhier Wonen, in een reactie op de bekendmaking van de cijfers.

Vanhier Wonen-directeur Léon Creugers ontving op dinsdag 13 april het KWH-label uit handen van Thijs van Geenen, accountmanager van het kwaliteitscentrum.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen