Sportclub Susteren houdt fotospeurtocht

Print
Sportclub Susteren houdt fotospeurtocht

Afbeelding: Ing Image

Echt / Koningsbosch / Sint Joost / Susteren / Slek / MariaHoop / Baakhoven / Dieteren / Illikhoven / Vissersweert / Roosteren / Nieuwstadt / Aasterberg / Berkelaar / Hingen / Ophoven -

Sportclub Susteren houdt voor alle leden, vrijwilligers, supporters een Whatsapp-fotospeurtocht door Susteren op zondag 18 april.

Tijdens deze WhatsApp-fotospeurtocht lopen alle deelnemers een route van ongeveer vijf kilometer en beantwoorden ze tussendoor vragen en voeren ze opdrachten uit. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Iedereen onder de 18 jaar mag in een groepje van maximaal acht personen meedoen. Zijn alle deelnemers jongere dan twaalf jaar, dan moeten er een of twee begeleiders mee te lopen.

Vanaf 9.00 kan er gestart worden vanaf het Sportpark Suestra in Susteren. Instructies worden ter plekke gegeven om de wandeltocht te laten slagen. Om te zorgen voor een natuurlijk spreiding vragen kan iedereen een voorkeurstijd invullen op het aanmeldformulier. Enkele dagen voor de wandeling worden de definitieve starttijden bekendgemaakt. Een deelnemer van een groep dient in het bezit te zijn van een mobiele telefoon met mobiel internet en WhatsApp.