Perr Schuurs met Ajax mee naar Rome

Print
Perr Schuurs met Ajax mee naar Rome

Perr Schuurs en Maarten Stekelenburg bekeken Ajax - AS Roma vorige week nog vanaf de tribune. Afbeelding: ANP

Nieuwstadt -

Perr Schuurs reist met Ajax mee naar Italië voor de Europa League-wedstrijd van donderdag tegen AS Roma.

De verdediger uit Nieuwstadt ontbrak afgelopen zondag bij de wedstrijd tegen RKC nog in de selectie van trainer erik ten Hag vanwege een knieblessure. Schuurs is nu fit genoeg om mee te reizen naar Roma, waar Ajax een 2-1 nederlaag uit het heenduel moet rechtzetten.

Ook doelman Maarten Stekelenburg (38) is hersteld en reist mee. De routinier moest de eerste wedstrijd ook aan zich voorbij laten gaan vanwege een knieblessure. Zijn vervanger Kjell Scherpen maakte toen een kapitale blunder.

De selectie van Ajax voor de wedstrijd in Italië telt 21 man. Verdediger Devyne Rensch is geschorst. Daley Blind, Noussair Mazraoui en Zakaria Labyad zijn geblesseerd. Doelman André Onana (dopingschorsing) en spits Sébastien Haller (niet ingeschreven voor de Europa League) zitten ook niet bij de groep.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee