Thuis meezingen met Beppie via livestream

Print
Thuis meezingen met Beppie via livestream

Beppie Kraft. Afbeelding: Ermindo Armino

Maastricht / Itteren -

Beppie Kraft en tal van andere Limburgse artiesten werken op 14 mei mee aan een concert dat live wordt gestreamd vanuit de Muziekgieterij in Maastricht. Tijdens ‘De Avond van Limburg Live’ zullen de artiesten niet alleen eigen repertoire ten gehore brengen, maar ook covers.

„Thuis meezingen met jouw favoriete Limburgse artiesten! Een ode aan het leven en de muziek van Limburg!” Dat is het idee achter het online evenement, vertellen de initiatiefnemers Rob Knubben en Kenny Mordang.

Naast Beppie zullen ook Andy en Roy, Big Benny, Bjorn en Mieke, Henk en Ton (Janse Bagge Bend), Katja Henz, Marleen Rutten, Marjolein Heijltjes, Martin Hurkens, Pruuf Mar, Shakin DJ’s en Spik en Span optreden. Ze worden begeleid door een vijfkoppig orkest dat de kijkers meeneemt op ‘een muzikale reis door Limburg’.

„De artiesten treden op vanuit een intieme kroeg-achtige setting. Daarnaast zullen zij buiten hun eigen repertoire treden en verrassende covers zingen. Ook zullen ze duetjes zingen met de andere deelnemers”, aldus Mordang.

Tickets

Kaarten voor het onlineconcert kosten zes euro per huishouden en zijn te koop via de website www.avondvanlimburglive.nl. Er zijn ook VIP-tickets te koop. VIP-gasten komen live in de uitzending op een groot ledscherm in beeld én kunnen op bepaalde momenten ook de interactie aangaan met de artiesten. „Dat geeft een persoonlijk en warm effect voor de overige kijkers van de uitzending”, aldus Mordang.

Corona

Volgens de initiatiefnemers moet het concert ‘een lichtpuntje zijn voor liefhebbers van de Limburgse artiesten’: „Het moet vooral ook de afsluiting worden van onlineconcerten en het verlangen naar het aanwezig zijn bij concerten nog even extra aan te wakkeren.”

Alle artiesten worden voor het optreden getest op Covid-19 en kunnen alleen optreden als zij negatief getest zijn.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we de Limburger met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen