Diverse sportieve clinics voor kinderen in Echt-Susteren

Print
Diverse sportieve clinics voor kinderen in Echt-Susteren

Afbeelding: Archief De Limburger

Echt / Koningsbosch / Sint Joost / Susteren / Slek / MariaHoop / Baakhoven / Dieteren / Illikhoven / Vissersweert / Roosteren / Nieuwstadt / Aasterberg / Berkelaar / Hingen / Ophoven -

Menswel in Echt-Susteren houdt op woensdag 21 april de activiteit ‘kies voor sport 2021’. Jongens en meisjes die op zoek zijn naar een sport kunnen meedoen.

Samen met verschillende sportverenigingen wordt er dertien verschillende sportclinics gehouden. De dag start om 13.00 uur. Alle kinderen van groep 3 tot en met 8 kunnen na de officiële opening door wethouder Frische deelnemen aan drie verschillende clinics.

Er is keuze uit: handboogschieten, judo en stoei clinic, jeu de boules, badminton, voetbal, tennis, een dansclinic, boarding voetbal, een kickboks clinic, turnen, handbal, volleybal en een bootcamp clinic.

Deelnemers moeten buitenkleding en buitenschoenen meenemen. De clinics worden gehouden op Leisurepark ‘In de Bandert’ aan de Bandertlaan 7 in Echt. Deelname is gratis. Inschrijven kan voor 18 april via het inschrijfformulier op de website.

Meer informatie is verkrijgbaar bij beweegcoach Baron Prickett per e-mail of op telefoonnummer: 0475-484848.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen