Shortlist voor regionale ondernemers in Sittard-Geleen

Print
Shortlist voor regionale ondernemers in Sittard-Geleen

Het stadskantoor van de gemeente Sittard-Geleen. Afbeelding: Gemeente Sittard-Geleen

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Regionale ondernemers in Sittard-Geleen kunnen zich bij de gemeente aanmelden als potentiële leverancier.

Bij offerteaanvragen houdt de gemeente namelijk rekening met deze doelgroep. Uiteraard voor zover dit is toegestaan binnen de geldende wet- en regelgeving. Het is niet toegestaan om ondernemers te benadelen of te bevoordelen. Bij onderhandse aanbestedingen selecteert de gemeente partijen die zij wil uitnodigen voor het uitbrengen van een offerte, waarbij zij de Sittard-Geleen Ondernemerslijst raadplegen. Ondernemers kunnen zich voor deze shortlist aanmelden via de site van de gemeente. Na aanmelding worden zij automatisch op deze lijst geplaatst. Daarbij vindt geen verdere kwaliteitstoetsing plaats.

Lees ook: Sittard-Geleen schiet ondernemers te hulp: voor bijna 3,5 ton aan belastingen geschrapt

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen