Jongen (14) op klaarlichte dag mishandeld en beroofd in Maastricht

Print
Jongen (14) op klaarlichte dag mishandeld en beroofd in Maastricht

Afbeelding: ANP

Maastricht / Itteren -

Een 14-jarige jongen is in Maastricht op klaarlichte dag mishandeld en beroofd.

Dat gebeurde donderdagmiddag 21 januari, maar de politie bracht het incident nu pas naar buiten. Die dag in januari werd de jongen rond half drie op een pleintje op de Florasingel mishandeld en van zijn bezittingen beroofd. Vervolgens werd de jongen door drie verdachten onder dwang meegenomen naar een supermarkt aan de Tongerseweg. Daar dwongen ze hem geld te pinnen en af te staan. Dat mislukte, waarna de politie gewaarschuwd werd.

In het onderzoek naar deze gewelddadige beroving wordt de komende week aanvullend buurtonderzoek verricht. Zo probeert de politie in contact te komen met mogelijke getuigen of mensen die meer informatie over dit incident hebben.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen