Luidruchtige reiziger roept om zijn moeder op station in Weert: politie grijpt in

Print
Luidruchtige reiziger roept om zijn moeder op station in Weert: politie grijpt in

Afbeelding: WeertdeGekste

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

Een luidruchtige reiziger heeft donderdagochtend voor overlast gezorgd op het treinstation in Weert.

Agenten probeerden met de reiziger in overleg te treden, maar spraken de taal niet van de man. De reiziger werkte niet bepaald mee en bleef luidkeels van alles roepen richting de agenten. Uiteindelijk moest een tolk via de telefoon duidelijkheid geven. De reiziger moest naar zijn moeder, maar in welke plaats bleef onduidelijk. Dat meldt WeertdeGekste.

De man bleef luidruchtig, waarna de politie hem van het treinstation verwijderde. Agenten moesten de man een handje helpen, maar hij werd niet aangehouden. Hij mocht buiten plaatsnemen op een bankje om af te koelen. Daar stak hij een sigaret op om zo tot bezinnen te komen en de juiste weg naar z’n moeder te vinden.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen