Nieuwe bestuursleden voor voetbalclub Baarlo

Nieuwe bestuursleden voor voetbalclub Baarlo

Afbeelding: ING Image

Baarlo / Meijel / Panningen / Koningslust / Grashoek / Egchel / Helden / Maasbree / Kessel / Beringe / Kesseleik -

VV Baarlo heeft Monique van Wijlick en Sander Bongers tijdens de algemene ledenvergadering van 25 maart gekozen tot respectievelijk secretaris en penningmeester.

Edwin Peeters werd herkozen als voorzitter van de seniorencommissie. Voorzitter Jules Dorssers, jeugdvoorzitter Edward Smedts en René Janssen (voorzitter technische commissie) bleven eveneens aan.

Dinsdag 13 april kwam het bestuur voor het eerst in de nieuwe samenstelling bij elkaar voor een vergadering. Het verslag hiervan is te lezen op de website van VV Baarlo.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen