Interactieve tentoonstelling in kader van IBA Parkstad Expojaar

Print
Interactieve tentoonstelling in kader van IBA Parkstad Expojaar

Afbeelding: IBA Parkstad

Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Voerendaal / Winthagen / Kerkrade / Eygelshoven / Bocholtz / Simpelveld / Huls / Heerlen / Hoensbroek / Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg / Schimmert -

In het kader van het IBA Parkstad Expojaar is voor inwoners van de Parkstadgemeenten Heerlen, Voerendaal, Simpelveld, Brunssum, Beekdaelen, Kerkrade en Landgraaf een expositie samengesteld met een overzicht van de stedelijke projecten van IBA Parkstad.

Parkstad past tot najaar 2022 de IBA-methode toe. Vernieuwende ideeën worden opgehaald uit de regio, maar ook daarbuiten. Experts buigen zich over toonaangevende projecten en identificeren de kansen die deze de regio bieden. Daarnaast voegt IBA waarde toe aan projecten, zowel inhoudelijk als financieel, met als doel: projecten en dus de regio beter maken. Bureau IBA Parkstad begeleidt, verbindt en zwengelt projecten aan.

Het is een interactieve expositie, met activiteiten voor de jonge én oudere bezoeker. Zodra de corona maatregelen dit toelaten is de expositie gratis te bezoeken in het kantoor van de IBA Parkstad aan de Promenade 14 in Heerlen.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee