Containers in gemeente Beesel krijgen opknapbeurt

Print
Containers in gemeente Beesel krijgen opknapbeurt

De afvalcontainers worden voorzien van een sticker met een afbeelding van het soort afval dat erin hoort. Afbeelding: gemeente Beesel

Reuver -

Een nieuw laagje verf, een nieuwe sticker en een maandelijkse poetsbeurt. De containers in de milieustraten van de gemeente Beesel krijgen de komende weken een opknapbeurt.

Dat is nodig omdat een aantal containers beschadigd is of een coating heeft die loslaat, aldus de gemeente Beesel. Alle ondergrondse containers krijgen een sticker met daarop een pictogram dat aangeeft welk soort afval in welke container thuishoort. Daarnaast worden de afvalbakken elke maand gepoetst, of vaker wanneer dit nodig is.

De milieustraten, zoals de rij met containers ook wel wordt genoemd, worden één voor één opgeknapt. Daardoor is het mogelijk dat containers tijdelijk niet gebruikt kunnen worden. Afval dient dan bij een ander milieustraatje aangeboden te worden.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee