Man opgepakt na vernielen auto en verstoren openbare orde

Print
Man opgepakt na vernielen auto en verstoren openbare orde

Afbeelding: WeertdeGekste

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

In Weert is donderdagmiddag een man opgepakt die ervan wordt verdacht een auto te hebben vernield. Bovendien maakte hij zich volgens de politie schuldig aan verstoring van de openbare orde.

De man zorgde op meerdere plekken in de stad voor onrust, meldt de lokale nieuwssite WeertdeGekste. Agenten moesten ingrijpen nadat hij bij het NS-station voor consternatie had gezorgd. De man bleef luidruchtig en onverstaanbaar van alles roepen, waarna de politie hem van het treinstation verwijderde. Ze zetten hem op een bankje om af te koelen. Dat bleek ijdele hoop.

Lees ook: Luidruchtige reiziger roept om zijn moeder op station in Weert: politie grijpt in

Enkele uren later zorgde de man opnieuw voor onrust in het centrum van Weert en trapte hij tegen een autodeur. De politie wist de onruststoker op te sporen en sloeg hem op de Emmasingel in de boeien. Omdat hij bij zijn aanhouding verzet pleegde, moesten agenten een spuugzak over z’n hoofd trekken.

De verdachte is overgebracht naar het cellencomplex in Roermond.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee