Sessie ‘Breng weer leven in de brouwerij’ voor horeca-ondernemers uit Parkstad

Print
Sessie ‘Breng weer leven in de brouwerij’ voor horeca-ondernemers uit Parkstad

Afbeelding: eszl.nl

Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Voerendaal / Winthagen / Kerkrade / Eygelshoven / Bocholtz / Simpelveld / Huls / Heerlen / Hoensbroek / Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg / Schimmert -

Horeca-ondernemers in de Parkstadgemeenten Heerlen, Voerendaal, Landgraaf, Simpelveld, Brunssum, Kerkrade en Beekdaelen, die door de coronamaatregelen te maken hebben met een terugval van inkomsten, kunnen op woensdag 21 april tussen 10 en 11 uur meedoen aan een speciale online horecasessie.

De sessie ‘Breng weer leven in de brouwerij’, is een initiatief van ESZL (Economische Samenwerking Zuid-Limburg). De Zuid-Limburgse gemeenten werken momenteel samen aan een economisch herstelplan voor de regio, met als doel ondernemers, die geraakt zijn door de coronacrisis, te helpen om sterker uit de crisis te komen.
Een belangrijk onderdeel daarvan zijn de ondernemerssessies, die de komende drie maanden wekelijks vooralsnog online worden georganiseerd.

Klik hier voor meer informatie.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee