‘Witte goud’ staat centraal in speciale asperge-fietsroutes Limburg Marketing

Print
‘Witte goud’ staat centraal in speciale asperge-fietsroutes Limburg Marketing

Afbeelding: Limburg Marketing

Reuver / Beesel / Afferden / Siebengewald / Bergen / Well / Wellerlooi / Aijen / Nieuw-Bergen / Heukelom / Knikkerdorp / Echt / Koningsbosch / Sint Joost / Susteren / Slek / MariaHoop / Baakhoven / Dieteren / Illikhoven / Vissersweert / Roosteren -

Het aspergeseizoen is weer begonnen. Op diverse plaatsen in Noord- en Midden-Limburg wordt het ‘witte goud’ al fanatiek gestoken. Limburg Marketing heeft in dat kader een aantal mooie ‘aspergefietsroutes’ samengesteld.

De routes gaan door het buitengebied, langs aspergevelden en door gezellige dorpen. Onderweg kan er gestopt worden bij een boerderijwinkeltje om alvast wat verse asperges te kopen. Tevens bieden verschillende horecagelegenheden langs de routes (asperge) take-away gerechten aan.

De asperge-fietsroutes, die ook buiten het seizoen de moeite van het fietsen waard zijn, zijn te vinden op de website www.hartvanlimburg.nl/nl/asperges.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen