NVWA waarschuwt voor glazen kruidenstrooiers van Verstegen

Print
NVWA waarschuwt voor glazen kruidenstrooiers van Verstegen

Afbeelding: Verstegen

Urmond / Elsloo / Berg / Maasband / Stein / Veldschuur / Catsop / Meers / Gulpen / Ingber / Reijmerstok / Slenaken / Beutenaken / Epen / Trintelen / Nijswiller / Partij / Wahlwiller / Wittem / Eyserheide / Piepert / Eys / Elkenrade / Wijlre -

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) waarschuwt voor het gebruik van een aantal glazen strooiers met kruiden en specerijen van het merk Verstegen.

De producent had deze potjes vorig jaar maart van de markt gehaald, omdat er mogelijk glasdeeltjes los konden komen van de bovenrand onder de dop. Producten uit deze specifieke partij lijken zonder medeweten van de producent niet te zijn vernietigd, maar opnieuw op de markt te zijn gebracht. Dat blijkt uit strafrechtelijk onderzoek door de NVWA-IOD (Inlichtingen- en Opsporingsdienst van de NVWA).

De NVWA adviseert om deze producten niet te gebruiken. Het gaat uitsluitend om glazen strooiers met laos, paprika mild, chili, Italiaanse kruiden, cayennepeper, dragon, kaneel, komijnzaad, nootmuskaat, paprika pikant en peper zwart met een specifiek partijnummer. Dit partijnummer staat op de onderkant van het potje.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee