Wandeling door Roermond met fotomomenten

Print
Wandeling door Roermond met fotomomenten

Afbeelding: Ing image

Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt -

Bioscoop Foroxity in Roermond houdt op zondag 25 april de eerste ‘Foroxity Walk of Fame’. Een wandeltocht door de stad waarbij wandelaars kans maken op een filmpakket.

De ‘Foroxity Walk of Fame’ brengt deelnemers langs een aantal pittoreske plekken in Roermond. Tijdens de wandeltocht komen wandelaars meerdere bijzondere fotomomenten tegen. Er wort gevraagd om bij de fotomomenten een selfie te maken. De leukste foto kan ingestuurd worden via de mail. Een jury beoordeelt de foto en de winnaar krijgt een filmpakket.

Deelnemers ontvangen bij de start een drankje, een hapje en een popcorn to go pakketje voor onderweg. Kinderen ontvangen een kidspakket met drinken, iets lekkers en een leuke verrassing. Op ongeveer de helft van de wandeling staat een stop gepland bij Jill Murphy’s aan het Stationsplein. Na afloop van de wandeling krijgt iedereen bij Foroxity een bakje met nacho’s en een shotje energie.

De route is ongeveer zeven kilometer en start en eindigt bij Foroxity aan het Kazerneplein in Roermond. De kosten voor de Walk of Fame zijn 17,50 euro voor volwassen en 10 euro voor kinderen tot 12 jaar.

Er kan een starttijd gereserveerd worden tussen 12.00 en 14.00 uur op de website. De maximale groepsgrootte is twee personen of één huishouden. De wandeling is niet geschikt voor mindervaliden.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee