Busje slaat over de kop in Susteren: bestuurder gewond

Print
Busje slaat over de kop in Susteren: bestuurder gewond

Afbeelding: Orange Media

Echt / Koningsbosch / Sint Joost / Susteren / Slek / MariaHoop / Baakhoven / Dieteren / Illikhoven / Vissersweert / Roosteren / Nieuwstadt / Aasterberg / Berkelaar / Hingen / Ophoven -

Een bestelbusje is zaterdagochtend over de kop geslagen in Susteren. De bestuurder van het voertuig raakte hierbij gewond.

Tegen acht uur ging het mis op de Heidestraat. Vermoedelijk is de bestuurder van het busje de macht over het stuur verloren. Het voertuig is over de kop geslagen en belandde op de zijkant in de berm.

Brandweer, ambulance en politie kwamen ter plekke. De bestuurder is gewond geraakt.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen