Formule 1-directeur Michael Masi: ’Geweldig werk verricht in Zandvoort’

Print
Formule 1-directeur Michael Masi: ’Geweldig werk verricht in Zandvoort’

Michael Masi is erg te spreken over het circuit in Zandvoort. Afbeelding: REUTERS

Racedirecteur Michael Masi hoopt van harte dat de Grand Prix van Nederland dit jaar door kan gaan. De Australiër is blij met de terugkeer van Circuit Zandvoort op de kalender.

„Het moet een geweldige editie worden, de herintroductie van Zandvoort in de Formule 1. De fanschare in Nederland is enorm. Natuurlijk dankzij Max Verstappen”, aldus Masi, die begin 2020 voor het laatst in Noord-Holland was.

Lees ook: Lewis Hamilton: ‘Strijd met Max tipt nog niet aan de battles met Vettel’

„Dat was nog voordat het circuit helemaal af was. We hebben een heel goede relatie met het circuit en de KNAF. De upgrades die zijn doorgevoerd door circuitdesigner Jarno Zaffelli zijn prachtig. Of je het nu over de kombochten hebt of het einde van de pitstraat, zo zie je het niet vaak in de Formule 1. Ze hebben geweldig werk verricht in Zandvoort. Dat is ook goed voor de ontwikkeling van de sport in Nederland.”

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee