Oranje getinte activiteiten in Heerlen en Hoensbroek hebben een sober karakter

Print
Oranje getinte activiteiten in Heerlen en Hoensbroek hebben een sober karakter

Afbeelding: OVH

Hoensbroek / Heerlen -

Kinderen tot en met 17 jaar kunnen op Koningsdag dinsdag 27 april in een aantal wijken in Heerlen en Hoensbroek meedoen aan verschillende oranje-activiteiten.

Het feest wordt minder uitbundig gevierd dan te doen gebruikelijk, maar de Oranje Vereniging Heerlen heeft zijn best gedaan om binnen de mogelijkheden met een passend programma te komen.

De activiteiten, die plaatsvinden op de speelplaatsen van scholen en speeltuinen, bestaan onder meer uit digitale speurtochten, een wedstrijd voor de mooist versierde kroon en kleine rondjes rijden op een versierde fiets. Bij elke activiteit zijn leuke prijsjes te winnen.

„Het is uiteraard is het wel belangrijk dat iedereen zich aan de geldende coronamaatregelen houdt”, zo laat een woordvoerder van de Oranje Vereniging Heerlen weten. „Daar hebben we bij het organiseren van de Koningsdag sowieso rekening mee gehouden.”

Klik hier voor het programma.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee