Speeltuin ’t Baanrakkertje op de Heerlerbaan sinds zaterdag 17 april weer geopend

Print
Speeltuin ’t Baanrakkertje op de Heerlerbaan sinds zaterdag 17 april weer geopend

Afbeelding: Website ’t Baanrakkertje

Heerlen / Hoensbroek -

Speeltuin ‘t Baanrakkertje op de Heerlerbaan is na twee weken dicht te zijn geweest, sinds zaterdag 17 april weer geopend.

Na de aangescherpte regelgeving van de gemeente Heerlen, naar aanleiding van een rapport van de Adviesgroep Veiligheidsregio Zuid-Limburg, deed het speeltuinbestuur de poort op 3 april op slot.

„Na goed overleg met de gemeente Heerlen hebben wij besloten met ingang van zaterdag 17 april de speeltuin weer open te stellen”, zo laat Rob van Hugten van het speeltuinbestuur weten. „Wel is de toegang momenteel alleen mogelijk voor gezinnen met een abonnement.”

In verband met de coronamaatregelen vindt er geen uitgifte van snoep, ijs of drankjes plaats, maar is het loket wel geopend voor het aanvragen van abonnementen. Ook is het toilet naast de verkoopruimte geopend.

Het bestuur vraagt bezoekers de geldende coronamaatregelen in acht te nemen en eventuele aanwijzigingen van de beheerders op te volgen.

Klik hier voor meer informatie.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee