Voorlopig laatste expositie in Pop Up Galerie in Nederweert

Print
Voorlopig laatste expositie in Pop Up Galerie in Nederweert

Afbeelding: Ing image

Ospel / Leveroy / Nederweert / Nederweert Eind / Ospeldijk -

In de Pop Up Galerie in Nederweert vindt de komende drie weekenden, van 23 april tot en met 9 mei, voorlopig de laatste expositie plaats.

Pop Up Galerie Nederweert moet uiterlijk 1 juni het huidige pand verlaten. Sinds zomer 2019 is Pop Up Galerie Nederweert gevestigd in de voormalige supermarktlocatie van Jan Linders aan het Lambertushof in Nederweert.

Er is nog geen zicht op een nieuwe expositielocatie. De deelnemers aan deze expositie zijn: Anneke Heijmans, Annelies Verdonschot, Christine Kessels-Peeters (keramiek), Els Peeters (gemengde technieken), Francoise Creemers (schilderijen, objecten, fantasy), Henny Korten (ijzeren sculpturen), Jules van Bussel (taxidermische objecten), Jan van Riet, Mieke van Loon (schilderijen)

Om de expositie te komen bekijken kan er een afspraak gemaakt worden via de website of via Whatsappbericht naar 06-54901355. Pop Up Galerie Nederweert is gelegen aan de Lambertushof 3 in Nederweert. De openingstijden zijn vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

Meer informatie op de website.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen