Pop-up store energiebesparing nog altijd open op afspraak in Heythuysen

Pop-up store energiebesparing nog altijd open op afspraak in Heythuysen

Afbeelding: ING Image

Heythuysen / Haler / Hunsel / Neeritter / Kelpen-Oler / Haelen / Buggenum / Nunhem / Horn / Neer / Roggel / Heibloem / Baexem / Grathem / Ell / Ittervoort -

Inwoners van Leudal kunnen nog altijd terecht in de pop-up store die sinds 9 oktober 2020 in het voormalige gebouw van de Rabobank in Heythuysen is geopend. Hier wordt informatie gegeven over het besparen van energie in de eigen woning.

Zes bedrijven geven vrijblijvend informatie. Samen presenteren zij een compleet beeld van de mogelijkheden op het gebied van zonnepanelen, warmtepompen, gevel-, vloer- en dakisolatie en glasisolatie.

Vanwege de huidige coronamaatregelen is de pop-up store enkel op afspraak te bezoeken. Dat kan door te bellen naar 0475-820333 of een e-mail te sturen.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen