Dierenvoedselbank zoekt vrijwilligers voor uitgiftepunten in Landgraaf en Voerendaal

Print
Dierenvoedselbank zoekt vrijwilligers voor uitgiftepunten in Landgraaf en Voerendaal

Afbeelding: Dierenvoedselbank

Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Voerendaal / Winthagen / Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg -

De Dierenvoedselbank Hart voor Huisdieren is voor een aantal nieuwe uitgiftepunten in onder meer Landgraaf en Voerendaal op zoek naar een aantal enthousiaste vrijwilligers.

Het initiatief is bedoeld voor mensen met huisdieren die, door omstandigheden, in financiële problemen terecht zijn gekomen en daardoor niet goed voor zichzelf en hun huisdieren kunnen zorgen.

De voedselbank deelt dierenvoedselpakketten en dierenbenodigdheden uit aan klanten en biedt daarnaast een aantal kostenbesparende diensten en services.

Stuur voor meer informatie een e-mail naar relaties@hvhlimburg.nl.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen