Weert start met opzetten organisatie voor citymarketing

Print
Weert start met opzetten organisatie voor citymarketing

Weert. Afbeelding: archief Stefan Koopmans

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

Weert start met het opzetten van een bureau voor citymarketing, dat op 1 januari operationeel moet worden. De gemeenteraad is afgelopen week met het plan akkoord gegaan.

DUS Weert hield bedenkingen over het behoud van voldoende activiteiten in het centrum, wanneer het Centrummanagement Weert (CMW) verdwijnt. Het budget van CMW gaat volgend jaar naar de nieuwe citymarketingorganisatie. Volgens wethouder Tessa Geelen (CDA) kan CMW voor de rest van dit jaar nog met volle kracht vooruit. Het activiteitenbudget van 80 mille van CMW dat nu alleen naar het centrum gaat, komt na 1 januari ten goede aan heel Weert. Een ‘procesregisseur’ bekijkt nu hoe de nieuwe organisatie wordt vormgegeven.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Je las zojuist een gratis artikel, maar niet al onze journalistiek is gratis. Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen in de vorm van nieuws, achtergronden, analyses en opinie.

Onze verslaggevers zijn 24/7 bezig met het schrijven van deze verhalen. Zodoende geven we duiding aan het nieuws en helpen we jou met het vormen van een mening.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen